Локо (Сф) не успя да картотекира бразилец, бил с три паспорта

Локо (Сф) не успя да картотекира бразилец, бил с три паспорта

Евертон Джилио – Том може вече да се смята за футболист на Локо (Сф). Бразилският халф обаче все още не е картотекиран в БФС и по всяка веротяност няма да може да вземе участие в мача срещу Струмска слава в Радомир от 6-ия кръг на Втора лига, научи “Витоша Нюз”.

Проблемът с картотекирането се е оказал стар и досаден. Том се водел гражданин на три държави…Той ще заема място и на играч от страна извън ЕС. Докато се оправи административната пречка, той няма да играе в официални мачове.

Халфът направи вече три тренировки с “червено-черните”. Бразилецът играта за Локото в периода от 2013 до 2015 г. През последния сезон той се подвизаваше в Берое.

Ръководството на “железничарите” се надява с опита и класата си Том да помогне на тима в битката за първото място във Втора лига. До момента момчетата на треньора Младен Додич са лидери във временното класиране.

Междувременно Локото уреди с картотека двама свои юноши – Антонио Стойков и Андрей Виденов.

/Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4