Ужас! Клаха с нож съдия от “Б” група

Нов ужас се стовари върху футболните съдии. След самоубийството на Христо Андреев от пазарджишката колегия още един рефер пострада.

33-годишният футболен съдия Георги Андреев е в тежко състояние, след като беше нападнат с нож в столичния кв. Борово. Нанесени са му множество прободни и порезни рани, предимно по ръцете и краката, съобщава bTV. Андреев е нападнат, след като тръгнал да се прибира от заведение, в което бил с приятели.

Той все пак е успял да се добере до блока си, който е на около 300 метра разстояние, и там е открит в безпомощно състояние. Нараняванията му са доста сериозни, а кървави следи личат по целия път от заведението до дома му.

Георги Андреев е ръководещ съдия в “Б” група, а за последно е имал мач през изминалата неделя. От полицията вече обявиха, че има задържан по случая. Все още обаче се изясняват причините за инцидента.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4