В неделя ще има турнир в памет на Начко Михайлов

Цяло съзвездие от легендарни футболисти на Локомотив София ще участват в демонстративната среща тази неделя на стадиона в „Надежда“ по време на детския турнир в памет на Атанас Михайлов. Сред доказалите се на терена ветерани, които ще се изправят срещу тима на феновете на клуба, са Бойчо Величков, Димитър Васев, Антон Велков, Георги Бонев, както и синовете на Атанас Михайлов – Виктор и Михаил.

В турнира, възроден от ФК Локомотив София 1929, Столична Община – район „Надежда“ и Български футболен съюз – зонален съвет София, ще се състезават шест отбора от деца, родени през 2007 г. За малките футболни таланти освен отличията, осигурени от организаторите, са предвидени и специални награди от фен клуба на Локомотив.

Големият футболист Начко Михайлов напусна този свят на 1 октомври 2006 г. В събота се навършват 10 години от смъртта му.

Турнирът ще се проведе на 2 октомври 2016 г. на стадион „Локомотив“, изкуствен терен. Начало на турнира: 9:00 ч.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4