ЦСКА на Борносузов стана шампион в Трявна

Тимът на ЦСКА, родени 2004/2005 година, спечели шампионската титла на България по футбол – 7. На финала на турнира, проведен в Трявна, отборът срещна връстниците си от „Левски” и победи с 2:1. „Армейците”, водени от треньора Атанас Борносузов, поведоха светкавично още в първата си атака с гол на Мартин Влаевски. След това те наложиха своя стил на игра и опасните положения пред вратата на „сините” се заредиха.

Логично дойде и попадението на Георги Чорбаджийски за 2:0. Левскарите върнаха едно попадение, но въпреки натиска не успяха да изравнят. Отлични изяви имаше и вратарят на „червените” Иван Маринов. Финалният мач беше наблюдаван от шефа на „синята” ДЮШ Даниел Боримиров и бившия национал Владимир Манчев.

„Гордея се с моите шампиони!Благодаря им, че вес още от деца показват истинско мъжество! Благодаря също така на ръководството на клуба в лицета на Спас Джевизов, който ми даде шанс за работа в ЦСКА и Владо Манчев, който винаги ми е помагал, докато навляза в нещата”, заяви щастливият Борносузов.

Младият специалист само от три месеца е начело на този отбор. Той наследи на поста Владимир Манчев, който отиде при мъжете на ЦСКА. Под ръководството на Борносузов малките „армейци” спечелиха вече три силни турнира – този в памет на Иван Славков – Батето, в Монтана и сега най-важният – републиканското първенство. Един от голмайсторите на тима пък е синът му Йоан. Въпреки финансовата криза, която тресе ЦСКА, успехите на талантливите деца доказаха, че все още надежда има.

ЦСКАЦСКА 1ЦСКА 2ЦСКА 3

Финална фаза

Прециз – Янтра 4:0

 

Черно море – Берое 1:3

Локомотив – Черноморец 5:2

ФИНАЛ: „Левски” – ЦСКА 1:2

 

Крайно класиране

1. ЦСКА,    2. „Левски”, 3. Локомотив, 4. Черноморец, 5 Берое, 6. Черно море, 7. Прециз, 8. Янтра

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4