Организират концерт в подкрепа на болно от левкемия момче

„Направи този свят по-добър“ не е концерт, а наша и ваша мисия.
Инициатор на кампанията е Лилия Монева, млада художничка, която успя да събере много хора на изкуството, бизнеса и още много добри сърца в общата кауза за събиране на средства за лечението на Денислав Койчев, който вече има резултат от лечението, подпомогнато от първата ни кауза и е в Китай. Набираме средства за втория курс на лечение. В това издание решихме да помогнем и на Александър Делеско, който страда от левкемия.

Събитието ще се проведе на 18 юни 2016 година, между 18:00 часа и 20:00 часа, на сцената в парка до КАТ, гр. София, бул. „Драган Цанков“ 33.

Подкрепено е от доброволци от всички сфери на изкуството – художници, хореографи, певци, приятели, деца и е 100% благотворително.

На място ще бъдат изложени картини, дарени за каузата, ще се разиграват забавни игри, а нашите гости ще се насладят на най-прекрасните и талантливи деца от гр. София и региона, специално участие ще вземат Ани Иванова, Невиденс, Деметра Миткова Митева, танцова школа „ЕлНиня“, балет „New Ex Dance“, балет „Ева“, Диана Монева, Вивиан, Даяна, Мария Мерджанова, 88 ОУ „Елин Пелин“ Панчарево, Алекс, Денис, Ивалин и други.

Ще видите и имате възможност да закупите картините на млади художници, представени редом с картините на Лилия Монева, Росен Поптомов, Диан Димитров, Д. Янкова, Станимира Стойкова, Лили Игнатова и децата: Алекс и Милена и други.
Водещи и организатори: Лилия Монева и Мариана Стоичкова.

Денислав Койчев – BG17PRCB9230 1045 546016

Александър Делеско – BG76UNCR7000 1522 558911


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4