Как изглеждат най-известните актьори от 90-те днес

Подобна сравнителна класация направи руският сайт AdMe, който публикува фотографиите на известни холивудски актьори. На снимките са лицата на Лео ди Каприо, Джони Деп, Лиам Нийсън и др. Сайтът отбелязва, че на фотографиите са образите на звездите от киното, снимани в началото на кариерата им и днес. Например ди Каприо днес има по-силно изразени трапчинки по бузите, отколкото когато е започвал като актьор. Носителят на оскар днес е с пригладени назад коси, а като млад е носел свободно пусната косата си. Освен това вече има и добре оформено катинарче на лицето, а в миналото е бил гладко избръснат.

Джони Деп също е бил с по-дълга и свободно пусната коса в малдите си години, докато днес той също приглажда кичурите си назад. И той, както ди Каприо, вече има катинарче, макар и не толкова добре оформено, като това на неговия колега.

Лиам Нийсън пък значително се е състарил, но не е променил стила си в прическата, нито пък е пуснал брада.

Косата на Хю Грант е посивяла и загубила част от обема си, но на външен вид актьорът от “Четири сватби и едно погребение” не се е променил много.

За близо две десетилетия, откакто изгрява звездата му в киното, Бен Афлек е пуснал брада, която днес е пришарена със сиви косми.

Мел Гибсън е скъсил в сравнение с 90-те прическата, която днес е изцяло в естенствен цвят, изцяло побеляла от годините.

Антонио Бандерас е отрязал опашката си и днес е с къса прическа, но е пуснал и брада по цялото си лице.

Джъд Лоу вече е с къса кестенява коса.

Ричард Гиър е побелял от възрастта и има много повече бръчки по лицето, отпреди.

Хю Джакмън носи леко набола брада, за разлика отпреди. Хавиер Бардем също. А Том Круз е леко напълнял в лице и тяло.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4