И минифутбол националите ни отпаднаха от сметките

БЪЛГАРИЯ ОТНЕСЕ КЛАСИЧЕСКО ПОРАЖЕНИЕ С 0:3 ОТ СЪСТАВА НА РУМЪНИЯ В ПОСЛЕДНИЯ СИ МАЧ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО МИНИ ФУТБОЛ ВЪВ ВРСАР, ХЪРВАТИЯ.

Българският тим приключи надпреварата в група “В” на турнира на последното 4-то място с една точка. Загубихме с 2:5 от Шотландия и направихме реми 2:2 със Сърбия в двата си останали мача. Двубоят мина основно под трактовката на европейския шампион Румъния, който без да се напряга блокира почти всичките ни опити за удари. Заприн Голачки може би бе най-добрият в нашия тим с няколко мощни изстрела, които бяха спасени.

Капитанът и треньор Стоил Фърцов даде шанс и на голяма част от резервните играчи да поиграят, като все пак се виждаха някои добри отигравания. Така за втора поредна година отпадаме в груповата фаза на надпреварата. Напред продължават Румъния с 9 точки и Шотландия с 4.

Източник: Българска Асоциация Минифутбол /БАМФ/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4