Изхвърлиха Торнадо (Безден) от областната група!

Изхвърлиха Торнадо (Безден) от областната група!

Областният съвет на БФС – София наказа сурово Торнадо (Безден). На последното заседание на Дисциплинарната комисия днес беше решено тимът да бъде изваден от състава на ОФГ – Запад.

Освен това санкциониран беше и треньорът на Торнадо Стефан Борисов. Неговите треньорски права бяха спрени за срок от една година. Срещу клуба от Безден са наложени и глоби в размер на общо 1000 лева. Наказанията са наложени по доклад на длъжностни лица.

Ето и решението на ДК от 29 май 2019 г.:

1. На основание чл.36 ал.1 т.4 б.“Б“, от ДП /2018-2019/ наказва ФК Торнадо /Безден/ – „Налага имуществена санкция в размер на 625 лв. и дисциплинарно наказание преместване на отбора в по-долна група за следващата спортно-състезателна година“.

1.1. На основание чл.34 ал.1 т.4, и във връзка с чл. 25 от ДП /2018-2019/ наказва Стефан Борисов /ФК Торнадо/ – треньор –  „Спиране на треньорски права за 1 година, и налага имуществена санкция в размер на 375 лв.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4