Методи Атанасов: Заслужавахме поне равен срещу Локомотив

Методи Атанасов: Заслужавахме поне равен срещу Локомотив

Старши треньорът на Надежда (Доброславци) Методи Атанасов не скри недоволството си от пропуските пред гола, които допусна неговият тим в контролата срещу втородивизионния Локомотив (София), загубена с 0:4.

Това беше втора проверка за “синьо-червените” след старта на зимната подготовка. Преди 9 дни отборът от Нови Искър загуби в Пловдив от Марица с 1:4.

Въпреки поражението Атанасов все пак видя и положителни моменти в играта на своите футболисти.
“Колкото и парадоксално да ви звучи с оглед на получения резултат, аз смятам, че мачът беше равностоен. И ние имахме своите положения. За съжаление се прояви старата ни слабост – не можем да ги реализираме. Стана една добра проверка срещу силен съперник. Не мога да кажа ,че са ни надиграли домакините. Ако бяхме вкарали гол, съвсем по друг начин щеше да се развие мачът, каза Методи Атанасов.

– Допуснахме много индивидуални грешки. Допуснаха ги хора, които са при нас на проби. Това се отрази и върху цялостния резултат. Иначе поражението не би трябвало да бъде толкова тежко.Много от момчетата са назад с подготовката, имат да наваксват и това се отразява негативно.

Колкото до привличането на Владо Каптиев…Не се появи в игра срещу Локомотив, защото все още има да уточнява детайли с нашето ръководство. Надявам се през пролетния полусезон Надежда да изглежда по-приятен начин, да повишим нивото си. Но все още е твърде рано, нека видим как ще протече подготовката ни.”


Спортният директор на Надежда (Доброславци) Павлин Александров (на снимката вляво) похвали част от отбора за старанието в контролата. “От резултата не съм доволен, иначе имаше положителни неща в играта ни. На моменти даже надигравахме домакините. Три чисти положения създадохме, но ги пропуснахме. Въпрос на концентрация и на класа е.

Нормално – едва във втората седмица от подготовката сме в момента – тепърва момчетата трябва да “изчистват”, някои са и с повече килограми, натежали изглеждаха…

Но съм сигурен, че за старта на първенството вече ще сме ОК. Питате ме за Владо Каптиев? Да, още преговаряме за финансовите му условия, но мисля, че ще стигнем до трансфер. Колкото до Юлиян Чапаев – окончателно е ясно, че той няма да играе при нас. Връща се в Ямбол, доколокото разбрах. Заедно с него се връща и Динко Динков, който започна подготовка с отбора ни.

Ще привлечем със сигурност още 2-3 класни състезатели. Оптимист съм, мисля, че ще се получат нещата”, заяви Александров.

Той използва повода, за да поздрави Ради Здравков и екипа му. “Познавам отлично г-н Здравков, г-н Галин Иванов и г-н Йордан Йорданов, както и г-н Ицо Коилов. Това са отлични специалисти, които са се доказали отдавна. Пожелавам и успех. Сигурен съм, че ще постигнат поставените от ръководството на Локомотив цели”, каза Александров.

 

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4