Бойчо Величков: Никого не сме уволнявали от Локомотив (Сф)

Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Бойчо Величков коментира пред vitoshanews.com последните рокади в клуба. Той обаче не пожела да отговори на обвиненията, отправени от бившия домакин на отбора Георги Александров – Джони. “Не искам да отговарям на този човек. Той отправи грозни и нелепи обвинения по мой адрес, но не желая да падам до неговото ниво, започна Величков.

– Искам обаче дебело да подчертая пред вас, че ние никого не сме уволнявали от Локомотив (Сф). В същото време не сме и назначавали нови служители. Разберете, че клубът се намира може би в най-тежкият период в историята си. Досега в Локомотив нямаше дисциплина, нямаше и правила. дори и да имаше такива, те не се спазваха. Именно поради тези причини се стигна до това положение. Затова сме стигнали до дъното – да играем в окръжната група. Ако не беше г-н Иван Василев нямаше и на картата да ни има…

Обвиняват ме за раздялата с част от треньорите в детско-юношеската школа…Признавам ви честно, че това беше най-тежкият момент в живота ми. Разделих се с хора, с които съм живял, играл рамо да рамо, радвал и страдал. Изключително тежко ми беше, когато им казах, че трябва да се разделим. Някои от тях разбраха ситуацията и приеха нормално новината. Те не са уволнени, просто не им предложихме нови договори. Разберете, че икономическата ситуация в момента е такава, че диктува подобни ходове от наша страна. Просто щатът ни беше прекалено раздут. Няма как така да се справим с бюджета, с който разполагаме. Финансово сме притиснати много, направо сме до стената. Не можем да си позволим да имаме двама домакини, четири чистачки и 15 треньори в школата. Все пак сме отбор от окръжната група. Подчертавам още веднъж, че не сме уволнявали никого.”

Величков съобщи, че утре (четвъртък) ще бъде подписан договор със строителна компания, която ще изгради ново игрище с естествена трева на мястото на помощния терен. Ремонтните дейности ще стартират до седмица. Ще бъде изградена модерна поливна система, нови трибуни, и други подобрения ще има. В същото време официално стана ясно, че първият мач от новия сезон в СРГ – Север на Локо (Сф) ще се проведе на стадиона в “Надежда”. По програма “червено-черните” трябваше да гостуват в Доброславци на 13 септември от 17,00 часа. Ръководствата на двата клуба  обаче се разбраха мачът да бъде игран на “Локомотив”.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4