“ГБС Инфраструктурно строителство” с приз от община Елин Пелин

“ГБС Инфраструктурно строителство” с приз от община Елин Пелин

На 9 декември 2021 г. в ритуалната зала на Община Елин Пелин кметът на Община Елин Пелин и председателят на Общинския съвет Николай Плещов връчиха плакет и благодарствено писмо за извършено дарение на „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД.

Компанията „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД е част от структурата на лидера в строителния бранш „Главболгарстрой Холдинг“ АД.

През последните два месеца водещата строителна компания извърши за своя сметка текущ ремонт на 450 м. довеждащ водопровод от помпена станция Нови хан до първата улица на с. Нови хан – ул. „Отец Паисий“. Дейностите включиха и текущ ремонт на 546 м. довеждащ водопровод ул. „Пловдивско шосе“ до напорен резервоар Нови хан.

Почетният плакет получи г-жа Албена Ангелова, изпълнителен директор на „Главболгарстрой Холдинг“ АД. Тя благодари на г-н Ивайло Симеонов за оказаната чест, за професионализма и за партньорството на общинската администрация. ГБС Холдинг развива част от своята дейност на територията на общината и подкрепя социално отговорни каузи. Госпожа Ангелова сподели, че с този дарителски акт се полага една отлична основа за ползотворно сътрудничество и за в бъдеще компанията и местните власти ще работят заедно по други инфраструктурни проекти в интерес на гражданите.

На събитието присъстваха още кметът на с. Нови хан г-н Александър Стоичков, зам.-кметът с ресор „Образование, хуманитарни и социални дейности“ г-жа Рени Николова, гл. архитект на Община Елин Пелин г-н Борислав Кръстев и гл. инженер г-жа Деница Павлова-Петрова.

Благодарственото писмо на кмета на Община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов бе адресирано до г-н Камен Пешев, председател на Надзорния съвет на „Главболгарстрой Холдинг“ АД.

В него кметът изразява от свое име и от името на жителите на с. Нови хан искрената си и дълбока благодарност за извършения ремонт на довеждащия водопровод, който безспорно ще повиши качеството на живот на жителите в селото. Ръководството на Община Елин Пелин пожела светли Рождествени празници на екипа и семействата от компанията, както и здраве, благополучие и просперитет през новата 2022 г.

***

Научете повече: https://elinpelin.org/currentNews-7120-newitem.html

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4