“Здрав дух, здраво тяло” зарадва град Елин Пелин

“Здрав дух, здраво тяло” зарадва град Елин Пелин

На 14 и 15 юли 2018 г. от 9:00 до 11:30 ч. на Спортната площадка, намираща се до стадион “Васил Левски” в гр. Елин Пелин, се проведе спортното събитие “Здрав дух, здраво тяло”. В рамките на събитието, което беше през почивните дни взеха участие предимно деца от 6 до 15 г.

В зоната на стрийт фитнеса инструкторът Михаел Дончев показваше на децата как да загряват правилно, да спортуват и да правят упражнения само със собственото си тегло. Децата се забавляваха много, научиха полезни неща и постигнаха добри резултати.

В двата дни на спортното събитие децата, които се включиха в тренировките, бяха наградени с грамоти за участие и медали за отлично представяне в инициативата “Здрав дух, здраво тяло”.

Община Елин Пелин инвестира дългосрочно в развитието на спорта, нови спортни зони и в изграждането на здравословни навици при децата и подрастващите, за да растат те по-здрави и щастливи.
 Снимки: Владимир Стойнов

*АКО ИСКАТЕ ХУБАВИТЕ НЕЩА И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ПРАКТИКИ, СЛУЧВАЩИ СЕ И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ИЛИ СЕЛО, ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82 и info@vitoshanews.com / editor@vitoshanews.com

*АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Ако имате заведение, ако искате да се рекламираме, ако искате да привлeчете вниманието на хиляди клиенти – вашето място е VITOSHANEWS.COM и http://yousofia.bg!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4