Очаквано! Боби Михайлов спечели изборите срещу Бербатов!

Очаквано! Боби Михайлов спечели изборите срещу Бербатов!

Борислав Михайлов е новият-стар президент на БФС! Това стана ясно след проведения днес извънреден конгрес на футболната ни централа.

Бившият вратар победи в прекия сблъсък за поста Димитър Бербатов с 241: 230 гласа!

“Благодаря отново за вашето доверие! Днес пред погледа на цяла България, пред всички вас, пред представителите та УЕФА и ФИФА, които казаха, че никога не са виждали по-прозрачен конгрес, един път се доказа, че БФС, неговите делегати, никога не са подценявали и неглижирали демократичния избор и никога не са го манипулирали. Благодаря за оказаното ми доверие! Очевидно, че след доста целенасочена и тежка кампания, доста неприятно лице на част от конгреса, част от залата и т.н., накрая стигнахте до вашия избор, за което съм ви много благодарен”, бяха първите думи на Михайлов след победата. И обеща:

“Промяна ще има, със сигурност! Аз отново съм абсолютно благодарен за това, че ме подкрепихте. и за начинът, по който се организира конгреса.”

Димитър Бербатов поздрави своя основен конкурент и заяви: “Казаха, че има в залата представители на 483 клуба, нали така? Ето я стенограмата, нека да се извади! Не оспорвам нищо засега. Всичко се проведе както трябва. Просто ми стана странно, че трима делегати от първоначално присъстващите не са дали своя глас. Ето я комисията там, може да попитате. Благодаря на всички гласуващи! Съжалявам, ако обишждам някого, но това е…”

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4