Проведе се обществено обсъждане в район “Сердика”

Проведе се обществено обсъждане в район “Сердика”

Уважаеми съграждани,

уведомяваме Ви, че на 18.06.2021г. /петък/ от 17:30ч в сградата на районната администрация, находяща се на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №88 се проведе заключителната дискусия по процедура за обществено обсъждане за обект: „Схема за въвеждане на еднопосочно движение в карето между бул. „Сливница“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Ген. Столетов“ и бул. „Княгиня Мария Луиза“.

На дискусията присъстваха и граждани, които изразиха своите становища и бяха разгледани постъпилите писмени предложения и възражения, относно схемата.

При обсъждането се стигна до следното решение. Да се въведе еднопосочно движение в карето от ул. „Опълченска“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Г. Н. Столетов“ и ул. „Охрид“, като в обхвата на разработката ул.”Охрид“ да остане двупосочна.

Заявяваме, че #не става въпрос за въвеждане на зона за почасово платено паркиране, Синя или Зелена зона, а само за еднопосочно движение, което да подобри движението в квартала и да осигури повече паркоместа на живущите.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4