Фенове на Локо (Сф) отново в акция за виртуални билети

Фенове на Локо (Сф) отново в акция за виртуални билети

Феновете на Локомотив (Сф) отново имат възможност да помогнат на любимия си клуб. Макар че стадионите са затворени за посещение, това може да стане чрез закупуване на т.нар. виртуални билети.
Ето какво призова своите съмишленици един от лидерите на „червено-черната“ агитка Стефан Грънчаров:

“Приятели, виртуалните билети, които пуска ръководството на Локомотив за всеки мач, са символични и са вид помощ за клуба. Започнат е ремонт на сектор „А“, изгражда се нов фитнес и т.н. Говорих с Георг Василев, той благодари на всички, които са се включили или предстои да се включат. Призовавам всеки, който има финансова възможност, да купува такива билети. Надявам се, че обществени личности, хора, постигнали нещо в живота, легенди, а също така и личности, уважавани и разпознаваеми във фенските среди на Локомотив, също ще дадат пример и помогнат. Извинения от рода „Ама аз имам карта“, „Не знам как става“, или “Не ми работи линка“… са меко казано недопустими. За мача с Миньор са продадени 197 виртуални билета, а за този с Добруджа 67…. Сигурен съм, че можем много повече.

Една идея, едно име! Само Локо, само Ние!“

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4