Ужасна трагедия! Почина треньорът на Спартак (Варна)

Ужасна трагедия сполетя българския футбол! Старши треньорът на Спартак (Варна) Траян Дянков почина внезапно малко преди днешната тренировка на тима.

40-годишният специалист паднал близо до съблекалните на стадион “Локомотив”, като преди това е направил няколко обиколки, за загрявка преди заниманието. На място са пристигнали медицински екип и полиция.

Възможно е Дянков да е получил инфаркт, но тепърва ще се изясняват причините.

Траян е роден на 21 юни 1976 г. Юноша е на Спартак (Вн), където играе от 1993 до 2000 г. После кариерата му продължава във Велбъжд (Кюстендил), после става шампион на България с Локомотив (Пловдив). За “смърфовете” играе от 2001 до 2004 г., когато осъществява трансфер в руския Анжи (Махачкала). Траян е далеч от футбола близо година – между 2004 г. и 2005 г., заради тежка контузия. През лятото на 2005 г. се завръща в Спартак (Варна) и записва 24 мача с 2 гола в „Б“ група, помагайки на “соколите” да спечелят промоция в елита. След това Дянков играе с успех дълги години в Черноморец (Бургас) и в А”, и в “Б” група. Завърна се в родния клуб. Беше част и от Калиакра (Каварна). В елита записа над 300 мача и 12 гола.

Екипът на vitoshanews.com изказва искрените си съболезнования през близките и семейството на големия футболист…Почивай в мир…

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4