Марио Кирев: Скачал съм и на други деца

Страшилището за децата Марио Кирев не се извинява, твърди, че провокациите идват от невъзпитаните деца

Вратарят на Славия Марио Кирев се отличи с доста скандална изцепка след като удари дете с топка по време на мача с Ботев. Стражът сам призна, че това провинение изобщо не му е първо, но се оправда, че подрастващите са доста глезени.

“Смятам, че съм горе-долу професионалист и ще успея да го преодолея този момент. Ще спомена, че ситуацията с детето не е първата, която ми се случва. Мисля, че преди време на “Герена” падахме с 0:2, а едно малко дете ме напсува на майка. Тогава пак му исках топката, а то седеше и не ми я даваше. В онази ситуация пак се нервирах и ритнах едно от рекламните пана и то се уплаши и ми я даде, но съдията нищо не каза. Така че може би възпитанието на самите деца и юноши не е добро. Аз съм израснал в малко по-различно време, а и съм от село и още по-различни са възпитанието и манталитетът ми. Смятам, че децата на село се възпитават по друг начин”, заяви пред “Тема спорт” Кирев.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4