Зимата не изненада община Елин Пелин

Зимата не изненада община Елин Пелин

Всички пътища от общинската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Няма затворени пътни участъци на територията на община Елин Пелин.

Зимната обстановка се следи постоянно, а също така се извършват и периодични обходи от служители на ОП “БКД – Елин Пелин” за състоянието на общинската пътната мрежа.

Заради нестихващият вятър е възможно на места да се образуват навявания и заледявания, каквито имаше от изминалата вечер.

Няма ограничения за движение в областта, пътищата са проходими при зимни условия. Шофирайте внимателно и със съобразена с пътната обстановка скорост.

Напомняме на гражданите, че за пътищата, които са собственост на Агенция пътна инфраструктура, сигнали могат да се подава на сайта на АПИ: www.api.bg или на телефони 0700 130 20 (национален телефон).

Призоваваме и водачи, и пешеходци да бъдат внимателни на пътя и да съобразяват поведението си с пътните условия!

От общинската администрация призоваха гражданите и собствениците на търговски обекти също да бъдат активни и да почистят прилежащите тротоари пред домовете, магазините и заведенията си.

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4