Купоните за детските кухни вече се продават и онлайн

Купоните за детските кухни вече се продават и онлайн

Абонатите на трите комплекса за детско хранене в София могат да си купуват онлайн купоните за храна, съобщиха от дирекция “Здравеопазване” на Столична община.

КДХ “Витоша”, КДХ “Люлин” и КДХ с Банка за майчина кърма в район “Илинден” осигуряват дневното меню за 3100 деца на възраст от 10 месеца до 3 години.

Платформата https://vk.uslugi.io/ за „Електронна продажба на купони и управление на храненето в “Комплекс детско хранене“ към СО е разработена от „Информационно обслужване“ АД. Чрез нея родителите имат възможност да се регистрират, да заявяват ваучери за храна и да ги платят по електронен път. Закупуването става в удобно за родителите време, като абонатите имат възможност да се информират за дневното меню и хранителната стойност на всяко ястие.

Системата е в тестови период, след който към нея ще бъдат включени и районните детски кухни в “Младост”, “Искър”, “Средец”, “Студентски”, “Красно село” и “Слатина”, които осигуряват храна на още близо 2000 деца до 3-годишна възраст.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4