Кметът на Елин Пелин спечели престижна награда

Кметът на Елин Пелин спечели престижна награда
Кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов спечели отличието в категорията “Демографска политика и инвитро програми” в националния онлайн конкурс “Кмет на годината 2020”.

“Това е приз, който е не само за работата на кмета, но най-вече на неговия екип. Община Елин Пелин изготви правилник, с който даваме за първо, второ и трето дете добри средства. За 1-во и 2-ро са от 1000 лв. и до 2000, а за всяко следващо – 4000 лв. Те са обръзани с това, което ЕС ни е посочил като най-важно – образование и качество на живот. По този начин гарантираме едно смислено бъдеще за България с хора, които са добре образовани.

Вярвам, че всички тези мерки, които сме предприели за социална среда, изградили сме над 25 детски съоръжения, над 40 спортни съоръжения, имаме велосвръзване с повечето населени места, имаме деца, които са първи в света по спорт. И всички усилия, които полагаме намират изражение в този приз. Ще го връча с гордост на моя екип”, сподели кметът на Елин Пелин – победител в раздел средна община, Ивайло Симеонов.

Конкурсът “Кмет на годината 2020” ще бъде излъчен в ефира на БНТ1 от 23:30 часа тази вечер.

Научете повече:
https://www.elinpelin.org/currentNews-5749-newitem.html 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4