Ремонтираха училището в Мусачево и детската градина (СНИМКИ)

Ремонтираха училището в Мусачево и детската градина (СНИМКИ)

В село Мусачево бе извършен цялостен ремонт на покрива на сградата на ОУ “Иван Вазов”. Ремонтът приключи в началото на м. ноември 2021 г. и преди настъпването на дъждовните дни през есенния сезон.

***

По същото време бяха извършени ремонтни дейности и на покрива на сградата, в която се помещава ДГ “Пчелица”, с. Мусачево. На плоския покрив на детската градина бе поставена нова битумна паста, която запечатва основата и не позволява пропускането на вода.

***

На 8 ноември 2021 г. – Архангеловден в село Мусачево беше направено освещаване и водосвет на втория крайпътен параклис, посветен на “Събор на Свети Архангел Михаил”.

Параклисът се намира в близост до военното поделение, а на събитието присъства кметът на с. Мусачево г-н Милиян Илиев, общинският съветник г-н Александър Станоев, един от инициаторите на построяването на параклиса д-р Йордан Петров, както и жители на населеното място.

Параклисът бе построен с дарения и труд на благочестиви миряни от село Мусачево и представители на бизнеса.

***

Текст и снимки: Кметство Мусачево

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4