Славните някога Бдин и Банско с тъжни рекорди

Славните някога Бдин и Банско с тъжни рекорди

С 8 поредни загуби в Югозападната Трета лига и съответно със 7 в Северозападната два общински тима – Банско и Бдин, са абсолютни антирекордьори в родния футбол, показва статистиката.


И докато за клуба от крайдунавския град кризата е нормална предвид недостатъчното финансиране, то падението на отбора от най-добрия ски курорт у нас изглежда доста по-фрапантно.

„Козлите“ от Банско реално записват най-слабото представяне в своята история, след като само преди година завършиха полусезона с впечатляващите 5 поредни победи и имаха състав и организация, достойни дори за Втора лига.

Към момента обаче те са единственият тим у нас в толкова дълга негативна серия и с 0 точки от 8 мача са последни в класирането на Югозапад – с най-лоши показатели и в трите нива на родния футбол и с лично антипостижение от повече от десетилетие.


Също с нулев актив Бдин е с една идея по-добре, защото е с мач по-малко, но пък има покъртителната и напълно безподобна по нашите терени голова разлика от 0:26. Банско поне има вкаран гол срещу 15 допуснати.

В Първа лига “лидер” отзад напред пък е Етър (Велико Търново) с 0 точки от 7 мача и голова разлика 3:20.

Източник и снимка: pirinsport.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4