Спартак (Подгумер) с уникални екипи за новия сезон! Античен герой грее от тях (СНИМКА)

Спартак (Подгумер) с уникални екипи за новия сезон! Античен герой грее от тях (СНИМКА)

Спартак (Подгумер) ще играе с уникални екипи през новия сезон в столичната Четвърта лига – Север, научи vitoshanews.com! Античен герой грее от тях. Оригиналното решение е дело на собственика на фирмата – производител на спортната екипировка Крум Тодоров.

На фланелките е изобразен ликът на легендарния тракиец Спартак – гладиатор, водач на най-голямото въстание на робите в Древния Рим (73 г. пр.н.е. – 71 пр.н.е.). Великият син на племето меди е и патрон на тима от Подгумер.

“Радвам се много, че дизайнът ви е харесал и на вас, журналистите. Все пак го избрахме съвместно с г-н Валери Динчев, кмет на село Подгумер. Екипите бяха готови още през пролетта на 2020 г., но заради пандемията с коронавируса, не можаха да влязат в употреба, за съжаление. Цветът го направихме по-нестандартен – лилав, за да не се дублира с другите на съперниците. Не е толкова важно чия е идеята, важно е, че резултатът накрая е добър.

На Миньор (Перник) също много хубава “рисунка” направихме в екипа – цвят в цвят…Това си беше тяхна идея на момчетата…Добре се получи”, коментира Крум Тодоров пред vitoshanews.com.

Междувременно „синьо-белите“ разгромиха Кремиковци с 6:2 в контрола, играна в кв. Ботунец. С хеттрик за победителите се отчете Николай Георгиев – Горския, разписаха се още Петър Петров, Иван Петков и Кирил Артъчки, който се завърна в отбора след едногодишно отсъствие.

От трибуните срещата изгледа легендата на Левски Ангел Станков.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4