Център за изкуство, култура и образование в “Надежда” отбеляза Международния ден на младежта

Центърът за изкуство, култура и образование в „Надежда” отбеляза 12 август – Международния ден на младежта.

 Дирекция “Спорт и младежки дейности” Столична община беше  основен провокатор на това днешният празник да се получи толкова пъстър и весел!

Организаторите благодариха на всички участници – на Сави за работилницата по Хип-хоп, на Марта за театралните игри и танците, на младежите от @Театрано студио Смехурко за уъркшопа по Стрийт и цирково изкуство и демонстрациите по въртене на огньове, на Антония-Мария за нейната работа в арт частта, на Катя и Еми за музикалната програма на сериозния екип от служители на ЦИКО за подготовката на партито.


Купонът беше на ниво и благодарение на младежите от Вокално-театрална формация “Врабчета”. 


Подкрепата от родителите не липсваше с достойното участие на Милена, Милица и Искрен.

“За разпространение на глобалното гражданство и глобалното образование, за интересната игра и запознаването ни с Глобалните цели за устойчиво развитите (Целите на хилядолетието), благодарим на Рози – Розалина Недкова, главен секретар на ООН за България и зам. председател на Национален младежки форум, творец и обучител и на Криси, нашия мост между организациите”, уточниха организаторите.

Източник и снимки: ЦИКО “София”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4