Екундайо Джайеоба: Грешките ни провалиха срещу Марек

Екундайо Джайеоба: Грешките ни провалиха срещу Марек

Най-голямата звезда на Югозападната Трета лига през този сезон – Екундайо Джайеоба, коментира пред vitoshanews.com загубата на неговия Левски (Чепинци) от Марек с 0:1.

“Тежко е да говоря след такава загуба. Вярно е, че беше в дебютен за нас мач, много от момчетата не са играли на това ниво – в Трета лига. Това поражение ще ни бъде за урок, започна нигерийският нападател.

– Трябва да призная, че тимът на Марек ни надигра. Разочарован съм, защото излъгахме очакванията на нашите верни фенове. Допуснахме много грешки, припряно действахме, хаотично…Създадохме твърде малко положения пред вратата на гостите. Отсъпвахме в единоборствата, а така няма как да стигнеш до победата.

Сега ни предстои в събота ново домакинство, и то срещу силен отбор като ФК Кюстендил. Ако се представим по същия начин, както срещу Марек днес, нищо добро не ни чака. Но все пак аз мисля, че през следващата седмица ще се вдигнем, ще си извадим изводи от загубата и ще изглеждаме по-добре срещу Кюстендил. Сигурен съм в това.”

Милен ДИМИТРОВ
Снимка: vitoshanews.com

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В Югозападната Трета лига, СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4