Шефовете на Левски отложиха важна среща за четвъртък

Шефовете на Левски отложиха важна среща за четвъртък

Ръководството на Левски отложи за четвъртък важна среща с треньорите от “синята” ДЮШ. Сбирката трябваше да се проведе тази сутрин от 9:00 часа на “Герена”. Участниците в нея обаче са били уведомени в последния момент, че се отлага.

В четвъртък официално ще бъде представен и новият директор на ДЮШ Йончо Арсов. Очаква се да бъдат сменени и някои от специалистите, работещи с младите таланти на “синия” клуб.

Структурните промени започнаха вече. Беше назначен нов методист на мястото на Нестор Юруков. Това е Емил Атанасов, който от 2018 г. до момента е бил ръководител на катедра “Футбол и тенис” при НСА ” В. Левски”. Преди това е бил главен асистент и доцент в същата катедра. През 2016 година е назначен за шеф на школата на Берое (Стара Загора).

Междувременно на “Герена” представиха ново попълнение. Черногорският вратар Милан Миятович подписа договор за 1+1 години. Той е национал, има 6 участия в представителния тим на родината си.

Миятович е роден на 26 юли 1987 г. Започва кариерата си в родния “Рудар” (Плевля), с който става шампион и носител на Купата на Черна гора през 2010 година. След това преминава през иранските Мес Керман и Зоб Ахан.

През юли 2014 г. се завръща в родината си и пази на Бокел и “Дечич. В средата на 2017 г. преминава в Будучност (Подгорица), с който печели купата на страната.

Снимка: levski.bg

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4