Футболното дерби блокира центъра на София

Футболното дерби блокира центъра на София

Днешният мач между ЦСКА – София и Левски отново ще бъде причина за затварянето на главни улици и булеварди в столицата.

Дербито е с начален час 18:00 на Националния стадион “Васил Левски”. Първоначално в програмата на Първа професионална лига бе заложено ЦСКА и “Левски” да играят в 20:00 ч., но от полицията наложиха мнението си срещата да бъде изместена за по-ранен час, за да могат феновете на двата тима да се приберат по светло.

Във връзка с провеждането на мача от Столична община налагат следните ограничения:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва :

От 20 часа на 18 април до приключване на футболната среща по алеите в непосредствена близост до Националния стадион „Васил Левски“.

От 12.00 до 20.00 часа на 18 април  на моста пред Национален стадион „Весил Левски“ – 49 паркоместа и на ул. „Генерал Гурко“ между ул. „Любен Каравелов“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ -50 паркоместа.

От 17.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

  • ул. „Ген.Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“,
  • Бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“
  • бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо Яворов“

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4