Масов бой прекрати Гранит (Владая) – Велбъжд!

Масов бой прекрати Гранит (Владая) – Велбъжд!

Масов бой прекрати мача между Гранит (Владая) и Велбъжд (Кюстендил) от 10-ия кръг на Югозападната Трета лига. Мелето започна на трибуните около 75-ата минута при резултат 0:0. Двубоят бе изключително коректен, въпреки че червен картон получи Деян Райков от домакините. Обидни реплики между фен и треньора на Гранит Георги Гайдаров обаче бяха в основната на боя.

След словесната престрелка от заплахи и обиди бранителят излезе от терена, за да стигне до въпросния фен. Там напрежението достигна своя връх, като настъпи масов бой, в който се включиха поне 35-40 човека. Няколко от играчите на двата тима се опитаха да разтърват участниците, но без успех. Реферът Николай Рамунски прекрати мача, като с помощниците си Георги Тодоров и Иван Иванов са се оплакали на делегата от БФС Пламен Илиев, че също са отнесли удари в мелето и няма да продължат двубоя.

Източник: sportal.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4