Важно! Отбор се отказа от участие в Югозападната Трета лига!

Важно! Отбор се отказа от участие в Югозападната Трета лига!

Неприятна вест долетя от Самоков! Местният Рилец (Говедарци) се отказа от участие в Югозападната Трета лига!

Причината за това е липсата на финанси. Първоначално бе обявено, че отборът ще участва, дори и бе определена дата за проби на нови футболисти, припомня balkanec.bg. В последствие обаче финансовият благодетел на клубът Христо Крушарски се е отказал да финансира участието в по-горната група.

Ето какво съобщиха от ръководството на клуба:
„За наше огромно съжаление кастингът на 26 юли няма да може да се осъществи! Поради административни проблеми, както и чисто финансови, поради невъзможността на спонсора, отборът няма да може да бъде регистриран и да влезе във “В” група (Трета лига).
Дължим огромно извинение на всички, които вече се регистрираха и проявиха огромен интерес към събитието! Благодарим Ви и от сърце желаем да намерите най-добрият отбор за Вас, който да Ви донесе много успехи в бъдеще!
Извинение и на Стойко Сакалиев и Георги Сърмов, които приеха всичко от сърце и имаха огромното желание да помогнат на отбора!
За съжаление не всичко зависи от нас! Но ние ще продължим да даваме всичко от себе си и може би един ден ще сбъднем мечтата си!”

Първенството в Югозападната Трета лига трябва да стартира на 8 август. Засега сигурните участници са 19.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4