Мартин Зафиров вече не е председател на ФК „Драгоман“

Мартин Зафиров вече не е председател на ФК „Драгоман“

ФК „Драгоман“ проведе Общо събрание. В началото на събранието бе приета оставката на Мартин Зафиров като председател на футболен клуб „Драгоман”. Последваха доста дебати относно бъдещето на отбора, неговата структура и изора на нов председател.

Бяха предложени няколко лица, които обаче в последствие си даваха самоотвод. В крайна сметка за председател на ФК „Драгоман” бе избран Иван Милчев.

Сред предложенията за поста имаше и такова, Мартин Зафиров да остане на поста, но той също си направи самоотвод. Все пак Зафиров изрази съгласие при покана да бъде в управителния съвет на клуба. Освен него в съвета, ще се включат Кирил Марков, Ангел Нацков, Росен Модев и Николай Драков.

В провелите се дебати се стигна до общо съгласие с мнението, че е най-добре финансирането на отбора да е 50 % от общинския бюджет, плюс поддръжка на базата и 50% да бъде потърсено финансиране от фирми.

На събранието присъства и кметът на Община Драгоман – Андрей Иванов, който именно обеща, че при влизане в Трета лига общината, ще поеме половината финансиране.

Източник: balkanec.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4