Сенегалски национал идва в Локомотив (Сф), чакат отговор от Боримиров и Генков

Сенегалски национал идва в Локомотив (Сф), чакат отговор от Боримиров и Генков

Защитник от Швейцария чакат в Локомотив (Сф). Става въпрос за десния бек Бруно Дженари, съобщи пред „Витоша Нюз“ източник от ръководството на българския клуб. Футболистът е роден на 22 март 1996 г. и има двойно гражданство – сенегалско и швейцарско.  Младежки национал на Сенегал е. Собственост е на Белинзона. За последно Дженари е играл под наем в Мендризио. През есента е записал 13 мача и 1 гол в Трета дивизия. Договорът му с швейцарския клуб изтича през лятото на 2018 г. В кариерата си Бруно е ритал още за Лугано и Локарно.

Приоритет в зимната селекция на Локо (Сф) е привличането още на централен нападател и разиграващ халф. Опция все още е и бившият национал Цветан Генков. Голмайсторът е дал дума на ръководството на бившия си клуб, че ще се върне в „Надежда“, за да помогне в тежките битки за промоция в Първа лига, при условие, че не си уреди трансфер в чужбина. Отговорът на Генков, който за последно риташе в Казахстан, ще бъде чакан до края на януари.
Преговори предстоят да се водят още с халфа на Левски Алекс Боримиров и други млади таланти. На път е да отпадне привличането на Румен Трифонов и Владислав Романов, за което по-рано анонсирахме.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4