Браво на министър Каракачанов! Осигури предпазни маски за шофьорите от градския транспорт!

Браво на министър Каракачанов! Осигури предпазни маски за шофьорите от градския транспорт!

Шофьорите от Столичен автотранспорт и Столичен електротраспорт вече могат да ползват предпазни маски. Това стана след бързата намеса на Министерство на отбраната.

Министър Красимир Каракачанов и началникът на кабинета му Налбантов се отзоваха на искането на Столична община да бъдат предоставени предпазни маски за градския транспорт на Столична община. Днес маските бяха доставени с помощта на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ и разпределени по гаражите. Предпазните средства ще бъдат раздадени в гаражите и депата с инструкции за поддържането и почистването им и срещу подпис.

Продължава дезинфекцията на транспортните средства и пероните на метрото.
Работещите в обществения транспорт са една от професионалните групи, които са на първа линия и трябва да оценяваме труда им.

„Отново благодаря на армията, че се отзова и оказа помощ на обществествения транспорт в този напрегнат момент“, коментира председателят на Комисията по транспорт на Столичния общински съвет Карлос Контрера.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4