Шеф в Надежда (Доброславци): От новото първенство преследваме промоция във Втора лига!

Шеф в Надежда (Доброславци): От новото първенство преследваме промоция във Втора лига!

От сезон 2020/2021 тимът на Надежда (Доброславци) ще преследва промоция в професионалния ни футбол. Това обяви спортният директор на клуба Павлин Александров пред “Витоша нюз”.

“От догодина Надежда (Доброславци) ще има само една цел – влизане във Втора лига! В това съм напълно категоричен, обяви шефът в третодивизионния тим. – Аз и президентът на клуба Светослав Цончев сме доста амбициозни хора, нямаме право да си поставяме ниски цели – спасение от изпадане, влизане в т.нар.”златна среда” на таблицата и т.н. Гоним с пълни сили Втора лига!”

Тимът от гр. Нови Искър финишира есенния полусезон в Югозападната Трета лига на 12-о място с актив от 17 точки.

“Организацията при нас като клуб е на високо ниво. Всички футболисти и треньори вече си получиха заработеното през есента – премии, заплати…Всичко е изчистено на 100 процента. Не ни отива да се борим за спасение от изпадане. Две поредни години да сме 12-и. Това няма как да стане.

През януари започваме подготовка. Ще изкараме лагер, който ще бъде на ниво “Първа лига”. С всичко ще бъдат обезпечени момчета. Правим така, че всичко да е ОК.

Но резултатите и проявите ни продължават да са колебливи. Ако трябва да поставя оценка по шестобалната оценка за представянето ни през есенния полусезон в Трета лига, тя ще бъде средна – 3-ка.

Футболистите ни имат качества, може би на някои от тях обаче им липсва желание. Не зная защо така се получава. Само по 10-12 човека идват на тренировка. Това е недопустимо! Оттук нататък ще има едно изискване – минимум 4 тренировки на седмица. Иначе не става.

Другата новост, която ще въведем е, че вече ще имаме треньор на вратарите. Спрели сме на няколко имена, ще решаваме в близките дни.” Според информация на нашата медия фаворит за поста е Йордан Йорданов – Жан.


На снимката:
Павлин Александров е заедно с Георги Йорданов и Адалберт Зафиров.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4