Бивш национал с тежка контузия след мач на малки вратички

Бивш национал с тежка контузия след мач на малки вратички

Бившият български национал по футбол Иво Георгиев претърпя спешна операция след мач на малки вратички. Стрелец №1 на България за 1996 година (21 гола за Спартак Варна) получи тежка контузия по време на оспорван сблъсък на терените на “Спортна София” в Борисовата градина.

Иво Гол, както беше известен сред феновете, спука капачка на коляното си. Медицинският преглед показа, че Георгиев е получил и други усложнения – скъсан менискус плюс разкъсани лигаменти. Вчера, в Деня на София, някогашният славен голаджия беше и опериран в МБАЛ “Света София”.

 

“Искам да благодаря специално на медицинското светило Христо Мазнейков, както и на неговия отличен екип. Всичко мина успешно засега. Скоро започвам пак да бележа! Горещо препоръчвам клиниката на контузени спортисти. Персоналът показва към мен супер професионално отношение”, заяви Иво Георгиев пред “Витоша нюз”.

Той ще остане на легло до 23 септември. “Не зная кога ще мога пак да играя футбол. Всичко си зависи от рехабилитацията, но вече се хванах на бас с приятели, че до месец отново ще съм на “Спортна София”! Даже и на “Раковски” ще продължа, че питат вече за мене, както и на “Царско село”. Така го чувствам, то ще се види съвсем скоро. Никакво отказване! Огънят трябва да се поддържа”, каза още 47-годишният ветеран.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4