Септември представи нов спонсор и екипи

Септември (София) представи нов спонсор и нови екипи. До края на сезона на новите фланелки на септемврийци, дело на немска фирма, ще грее логото на български букмейкърски сайт. Екипите за сезон 2017/2018 година ще бъдат в три разцветки – титулярен екип – цвят бордо, резервен екип – синьо с бордо и трети екип – бял. Договорът е за пет години.

“Трудно може да се мерим с т.нар.грандове в нашия футбол, но нашият клуб се развива с добри темпове и правилна насока. Правим инвестиции в базата и с собствените кадри. Даваме път на младите…Септември имаше петима юношески национали на Евро 2017 в Грузия. Дай Боже те да се развиват и да стигнат и до мъжкия национален тим, заяви спортният директор на Септември Кристиян Добрев.

-Аз одобрявам настоящият формат на първенството. Не съм негативно настроен, както са други хора и специалисти. Формулата по провеждането на шампионата е добра. Сега има повече интрига, във всеки един момент има за какво да играеш.”

Добрев се изказа критично относно тв програмата на Първа лига. Според капризите на телевизията, която държи правата на първенството, отборите са заставяни да играят в непривични часове и работни дни. Това се отразява катастрофално на приходите от билети, а отделно от това клубовете са натоварвани допълнително с разходи.

“Това, че играем късно вечер и то на Националния стадион ни затруднява финансово. Ощетени сме при всички положения както ние като клуб, така и нашите привърженици. Септември има малка, но вярна публика. Не искаме да ги разочароваме и да им причиняваме затруднения. Не сме съгласни с това положение, но телевизията диктува правата. БФС няма никаква вина в случая”, подчерта директорът.

Добрев коментира и настоящето на Николай Митов, който в момента е старши треньор на Левски, но до зимата беше начело именно на Септември. “Най-малкото не е коректно точно аз да коментирам Николай. Но съм категоричен, че той не е най-големият виновник за кризата в Левски. Той е добър специалист, познавам отлично качествата му. Струва ми се, че някои хора просто си търсят оправдание за провалите. На “Герена” нещата са се влошили от по-отдавна”, заяви бившият халф. /Милен ДИМИТРОВ

Снимка: sportal.bg

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4