Чуха „Горчиво“ за финал на аматьорската лига SPL (ВИДЕО)

Чуха „Горчиво“ за финал на аматьорската лига SPL (ВИДЕО)

ВМВ, Реал, Акули и „кафета“ триумфираха с титлите Третият сезон на аматьорската лига по минифутбол Sofia Premier League завърши със скандирания „Горчиво“.

В последния мач за сезона, дори след награждаването, звездата на един от шампионите в турнира Bianchi coffee Дени Младенов предложи брак на своята любима Антония. Това стана в 7-ата минута на двубоя срещу Торпедо. Тогава играчите и на двата тима коленичиха, а фойерверки опушиха залата на „Царско село“. Дени мина покрай приятелите си, падна на коляно и зададе въпроса. Антония веднага се съгласи за радост на всички присъстващи.

Иначе по-рано Дени и приятели получиха златото за първото място в четвъртата дивизия от Антонио Минков, по-известен като Тони Найка. Той награди и другите шампиони на стилно подготвената сцена от Wonderland.

 

В първото ниво след уникална драма ВМВ изпревари основния си конкурент Младо пиво след успех с 3:1 над ГДБОП във финалния ден. Шампионите пък получиха почивка на морето от организаторите. Във втората лига триумфът бе за Реал Суходол, които ще се сдобият с нови екипи от лигата. Същата ще е съдбата и на кръвожадните Акули, които спечелиха титлата в третото ниво. Всички шампиони и пиха бира и се веселиха в неделя вечер, като си обещаха да наблегнат на почивката, за да могат в началото на септември да се върнат с нови сили.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4