Сокол излъга Искър с гол на бивш локомотивец

Сокол излъга Искър с гол на бивш локомотивец

Сокол (Негован) победи Искър (Нови Искър) с 1:0 като гост в контрола. Единственото попадение заби Росен Йорданов в 69-ата минута. Близнакът е бивш голмайстор на Локомотив (София) от времето, когато “железничарите” се подвизаваха в столичната Четвърта лига. Покойната легенда на “червено-черните” Трайко Соколов, който е родом от с. Негован, помогна тогава за трансфера на Росен в “Надежда”.

Заслужава да се отбележи отличната работа на съдийската бригада, начело на която беше Методи Методиев, а асистенти – Олег Панайотов и Драгомир Димитров.

И двата тима участваха в зимния турнир “Ринги” във Войнеговци, но отпаднаха още на старта. Сокол отстъпи на Спартак (Подгумер) в истински трилър с 3:6, а Искър загуби от финалиста Левски (Чепинци) с 0:3.

Междувременно стана ясно, че Въстаник (Войнеговци) ще играе контрола на 8 февруари (събота) от 12:00 часа у дома срещу Торнадо (Безден) – участник в ОФГ – Запад.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4