Семейството на БАМФ се увеличи! Стартира лига и в Гоце Делчев

Семейството на БАМФ се увеличи! Стартира лига и в Гоце Делчев

Българска Асоциация Мини Футбол, като част от дългосрочната си стратегия за развитие на любимата игра, продължава разширяването на своите структури в страната. Поредна спирка за представителите на БАМФ беше китния български град Гоце Делчев, където любовта към футбола винаги е била на почит.

Дългогодишният кмет на града г-н Владимир Москов и народният представител Богдан Боцев приеха изпълнителния директор на БАМФ и президент на EMF Борислав Александров, както и Пламен Божидаров на работна среща в сграда на Общината. Фиксирана беше дата за провеждане на турнир по мини футбол (31 август – 01 септември) на стадион “Градски” за всички желаещи отбори на територията на община Гоце Делчев. Победителят ще спечели квота за участие в Шампионска лига на БАМФ сезон 2019/2020, а подгласниците квоти за Лига България.

След провеждане на турнира, идеята е да се стартира регулярно първенство по мини футбол, което да се провежда на новата площадка, която се строи в момента и се очаква да бъде завършена до 15 септември 2019 г. Общинското Гоце Делчев ще бъде партньор на БАМФ, а Костадин Харисков, който отговаря за спорта към Общината ще бъде представителя за региона. Той ще бъде oбучен в детайли за организационната работа по провеждане на състезанията на БАМФ по време на турнира.

Община Гоце Делчев традиционно провежда и “Купата на Гоце Делчев” коледен футболен турнир в зала “Неврокоп арена”.

Очаквайте повече подробности за записване и информация от Гоце Делчев скоро.

#WeAreBAMF   


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4