Кирил Чарлов от Кремиковци: За новия сезон ще го мислим като му дойде времето

Кирил Чарлов от Кремиковци: За новия сезон ще го мислим като му дойде времето

vitoshanews.com започва серия от интервюта с представители на футболните клубове, състезаващи се в столичната Четвърта лига. Правим това във връзка с последните решения на БФС, касаещи аматьорския футбол. В анкетата взеха участие почти всички ФК от АОГ.

Нашият гост днес е Кирил Чарлов, играещ треньор на ФК “Кремиковци”.
– Как ще коментирате решението на Изпълнителния комитет на БФС за прекратяване на първенството в Четвърта лига? Според него за крайно се приема класирането към момента на въвеждането на извънредно положение освен в областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец, а ще бъде насрочен бараж.
– Това беше едно нормално решение, за да може да се изиграят баражи за Трета лига и отборите да имат време да се подготвят.
– Според вас кой беше най-удачният вариант за приключване на сезона?
– Това изключение не е нормално за всички. Трябва да са еднакви критериите…
– Справедливо ли беше решението за Трета лига? В първенствата от Трета лига за крайно класиране се приемат класиранията към момента на въвеждане на извънредно положение на територията на страната. Изключение се прави за Югозападната Трета лига, където предстои да бъде насрочен бараж между Миньор (Перник) и Септември (Симитли) за определяне на победител в групата. Така автоматично с промоция за нагоре се сдобиват Добруджа, Янтра (Габрово) и Созопол.
– На първо място да минат всички грипове, пандемии, ужаси и всичко да се нормализира…Пък за новия сезон ще го мислим като му дойде времето.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4