“Витоша къп” с второ издание от август до септември

“Витоша къп” с второ издание от август до септември

Кои тимове ще се впуснат в надпревара за титилата от второто издание на “Витоша къп”? Отговор на този въпрос ще получим в близките дни, защото регистрацията за турнира вече е отворена.

“Витоша къп 2019” е част от официалния спортен календар на БФС и ще се проведе в периода 03 август – 01. септември 2019 на стадиона на отбора домакин в с. Железница.
Агенция “Витоша нюз” е медиен партньор на проявата.

Както и през миналата година турнирът ще даде възможност на футболни отбори с аматьорски статут да проведат лятната си подготовка, при отлични условия за игра, естествен затревен терен и чист планински въздух, гарантирайки на всеки от участниците минимум 3 контролни срещи с характера на състезателни двубои.

Турнирната такса включва още:
-съдийски наряди;
-медицинско обслужване;
-наем и поддръжка на терен;
-награди за най-добрите футболисти и отбори;

Форматът на “Витоша къп 2019” е за 8 отбора, разпределени в 2 групи по 4. След пълно завъртане на отборите в групата по схемата всеки срещу всеки, първите два от всяка група се класират за полуфиналите. Финалът на турнира е планиран за неделя (01.09).

Всеки желаещ може да изиска документите за регистрация на:

Имейл: fc.zheleznitsa@gmail.com
Телефон: 0884 016796 – Захари Младенов


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4