Стар познайник подаде заявка за участие в столичната Четвърта лига

Стар познайник подаде заявка за участие в столичната Четвърта лига

Стар познайник подаде заявка за участие в столичната Четвърта лига от новия сезон, научи “Витоша нюз”.

 

Става въпрос за Сокол (Бенковски). Президентът на клуба, който през последните 3 години не развиваше дейност, Симеон Недялков внесе в деловодството на Зоналния съвет на БФС – София необходимите документи. Футболният клуб има стари задължения от предишни сезони в размер на няколко хиляди лева. Те са натрупани от неплащани глоби за наказателни картони. Ако всички борчове на Сокол бъдат погасени в срок, “червено-черните” ще бъдат включени в състава на Четвърта лига София – Север.

Другите новаци там са Искър 1945 и по всяка вероятност – Чавдар (Световрачане). Последните засега изостават с покриването на някои лицензионни изисквания. Тяхното участие все още не е сигурно.

Междувременно стана ясно, че анонсираният предварително като нов член на столичното първенство Рома М няма да има мъжки отбор, а ще развива само ДЮШ. Не е сигурно участие в северната група и на Изтребител (Иваняне), който се отказа от участие в началото на годината.

Нови отбори на Юг са Надежда 2019 и Обеля сити.

Вече е сигурно, че дубълът на ЦСКА 1948 ще се пусне в София – Юг, въпреки че ще играе домакинските си мачове на игрището в кв. Требич. Треньор на отбора ще бъде емблематичният футболист на Локомотив (София) от близкото минало Кирил Метков. За “армейците” ще играят предимно момчета от юношите старша възраст на клуба.

ЦСКА 1948 II започва с няколко дни по-късно участието си на турнира „Витоша къп“ в Железница. Вместо в събота (3 август) момчетата на Кирил Метков играят първия си мач срещу Витоша Бистрица 2 на 8 август (четвъртък) от 18,30 ч. Всички срещи от турнира са на стадиона в Железница.

В групата на ЦСКА 2 са още Армейци Кюстендил и домакините от Железница. По програма червените играят на 11 август ( неделя) от 10,00 ч. срещу Армейци Кюстендил. На 18 август (неделя) от 18,00 ч. е мачът с Железница.

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4