Ферион препъна Чепинци, Спартак си тръгна доволен от “Бенковски” (ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ)

Ферион препъна Чепинци, Спартак си тръгна доволен от “Бенковски” (ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ)

Доста интересни резултати се получиха в днешните мачове от софийската Четвърта лига!
За съжаление ексцесии е имало във Филиповци на дербито между Зенит и Сокол (Негован). Тепърва предстои да разберем подробности за случилото се там…

В Бенковски местният Сантяго Бернабеу загуби от Спартак (Подгумер) с 0:1. Нормален мач, без спорни ситуации и проблеми от съдийско естество. Спортсменско поведение и на двата отбора, както и от страна на хората от резервните скамейки и в техническата зона. Първото полувреме премина при поделено надмощие. Гостите все пак успяха да поведат при една бърза контраатака в 29-ата минута след две грешки на защитата. След почивката нещата се промениха.

Домакините овладяха инициативата за около четвърт час, но не успяха да стигнат до изравняване. На два пъти и гредата обаче помогна на “Сантяго Бернабеу”. Отлични изяви на вратата на домакините имаше и германецът Марсел Шим. В крайна сметка – заслужен успех на Спартак. Главен съдия беше бившият футболист на Локомотив (Сф) и син на треньора Антон Велков – Николай Велков.

В Нови Искър домакините записаха класика срещу Кремиковци. За успеха на Искър се разписаха Радослав Здравков, Денис Мартинов и Теодор Георгиев.

 

АОГ, ГРУПА 1
6 кръг

ВЪСТАНИК (ВОЙНЕГОВЦИ) – БАНКЯ 2:4
ФЕРИОН – ЛЕВСКИ (ЧЕПИНЦИ) 0:0
ЗЕНИТ (ФИЛИПОВЦИ) – СОКОЛ (НЕГОВАН) 2:1
САНТЯГО БЕРНАБЕУ – СПАРТАК (ПОДГУМЕР) 0:1
ИСКЪР (НОВИ ИСКЪР) – КРЕМИКОВЦИ 3:0
ВИХЪР (ТРЕБИЧ) – МРАМОР 3:6
ВРАЖДЕБНА – ЖИТЕН 1:4

 

АОГ, ГРУПА 2
6 кръг

ОБЕЛЯ СИТИ – УРВИЧ (ПАНЧАРЕВО) 3:3
ЖЕЛЕЗНИЦА – ОФК 3:2
ОБЕЛЯ – КАЗИЧЕНЕ 3:2
АКАДЕМИК (СФ) – СОФИЯ СПОРТ 6:2
ОРЛОВЕЦ – ЛЕВСКИ – РАКОВСКИ 0:3

от 18:30 часа
ЛЮЛИН – СПАРТАК –на НФБ “Бояна”