УНИКАЛНА СНИМКА! Боби Чарлтън на мач в Пазарджик!

УНИКАЛНА СНИМКА! Боби Чарлтън на мач в Пазарджик!

Много ценна снимка от гостуване в България на световна футболна легенда ни предостави наш приятел и редовен читател. Това е един от най-големите нападатели в историята на Хебър (Пазарджик) Кирил Василев.

Той извади на показ фото от гостуването на сър Боби Чарлтън в Пазарджик. Поводът за визитата на английската футболна икона е…реклама на Завода за акумулатори в града.

Това се случва през юни на 1985 г. Освен Пазарджик, сър Боби е на посещения също така в Толбухин и Търговище. Появата му предизвиква истински фурор сред местните фенове. Английският легендарен футболист посещава България в качеството си на рекламно лице на концерна “Хлорайт”, партньор на АЗ “Енергия”.

Пращайте, уважаеми читатели, и други уникални и скъпи за вас снимки от историята на българския спорт! На editor@vitoshanews.com можете да ни пишете.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4