Гигс поема Ман Юнайтед, Съра му помага

Легендата на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън може да се завърне на “Олд Трафорд” до края на сезона, твърдят английските медии.
На Острова се позовават на журналиста Пол Смит, който разкрива за намеренията на шотландеца в социалните мрежи. Според него, Съра е предложил на Гигс да му помага, ако уелсецът бъде назначен за мениджър на “червените дяволи” до края на сезона.

Такъв вариант изглежда напълно възможен – първо, защото дните на Луис Ван Гаал в Манчестър Юнайтед са преброени и второ, защото Гигс вече веднъж води “червените дяволи” след уволнението на предишния “наследник” на Алекс Фъргюсън – Дейвид Мойс, който бе уволнен в края на април 2014 година.

Вариант пред управата на Манчестър Юнайтед е да назначи Жозе Моуриньо, който бе изритан от Челси, но преди време бе казал, че няма да води друг английски тим, след оферта именно от “Олд Трафорд”.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4