Голям голмайстор се нуждае от помощ!

Голям голмайстор се нуждае от помощ!

Владо Стоянов е един от най-големите голмайстори в историята на българския футбол.  Роден е на 27 септември 1964 г. в Бургас. Футболната му кариера започва в „Черноморец”, където два пъти става голмайстор на „Б” група. С родния си клуб е финалист за купата на страната през 1989-а, след което е трансфериран в испанския „Депортиво” (Ла Коруня). На сметката на Стоянов има 38 гола в „А” група с екипите на „Локомотив” (София), „Ботев” (Пд), „Спартак” (Пд) и „Черноморец”. Бронзов медалист с „канарчетата” през 1994 г. Има 1 мач за “А” националния отбор. Спира да играе през 1996 г., след което се посвещава на треньорската кариера, като работи предимно с юношески формации.

През 2013 год. Владимир е диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином. Проведени са 4 линии химиотерапия, но болестта прогресира.

Поради изчерпване на терапевтичните възможности, на Владимир е предложено да премине през имунотерапия с Nivolumab (Опдиво). Медикаментът се прилага в България, но не и при лечение на дребноклетъчен карцином на бял дроб, затова се налага Владимир да го заплати със собствени средства, с които той не разполага.

Стойността на 6 цикъла терапия през 14 дни е 44 500 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS DMS VLADIMIR
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS VLADIMIR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 20 лв.
  • Събрани през ОББ: 196 лв.
  • Изпратени SMS: 166 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4