“Многознайко” и “Всезнайко” се бориха във викторина “Аз обичам България” (СНИМКИ)

“Многознайко” и “Всезнайко” се бориха във викторина “Аз обичам България” (СНИМКИ)

По традиция, в 137 ДГ „Калина Малина“ се проведе викторина под наслов „Аз обичам България“. Децата от четвърта група бяха разделени на два отбора: „Многознайко“ и „Всезнайко“.

Водещ на викторината беше тяхната учителка, която им задаваше интересни и любознателни въпроси. Малчуганите показаха знания и умения върху историята на българската държава. Викторината включваше десет кръга, като започна с познанията на националните герои на България, както и техните запомнящи се дела за свободата на нашата страна, премина през създаването на българската държава, събития, войни за освобождение и завърши с въпроси относно съвременни факти.

По време на събитието, децата показаха своите умения за ръчна изработка на мартеници пред своя директор Снежина Мишева и представители от администрацията на район „Надежда“. Накрая децата бяха оценени от жури, което определи двата отбора за победители и всички получиха подаръци.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4