Ето кога стартира турнирът “Ринги” във Войнеговци

Ето кога стартира турнирът “Ринги” във Войнеговци

Традиционният зимен футболен турнир “Христо Гаврилов – Ринги” стартира на 19 януари на общинския спортен комплекс “Арена Войнеговци”, съобщи кметът на селото Емил Алексиев.

На техническа конференция, проведена във вторник, 8 февруари, са били уточнени участващите отбори и е била утвърдена програмата за провеждането на мачовете от 49-то издание на турнира. Жребият ще бъде теглен в събота, от 12:00 часа.

Футболната надпревара ще се проведе по традиционния си регламент – участието на 8 отбора: Въстаник 1926 (Войнеговци), Витоша (Бистрица), Левски (Чепинци), Кремиковци, Спартак 1933 (Подгумер), Сокол (Негован), Житен и Надежда (Доброславци).

Четвъртфиналните двубои ще се играят съответно на 19 и 20 януари (събота и неделя), по два мача във всеки от дните, в 11 и 13 ч. Полуфиналите са насрочени за 27 януари, неделя, от 11 и 13 ч., а финалът е на 3 февруари, неделя, от 13 ч.
Два часа по-рано ще се играе мачът за 3-4 място.
Футболният турнир “Христо Гаврилов – Ринги”, се провежда със съдействието на Столична община – район Нови Искър, кметство Войнеговци, ФК Въстаник 1926 и БФС. 
Сайтът “Витоша нюз” и “Софийски вестник” са медийни партньори на състезанието и ще ви държат в течение на всичко интересно, което се случва там.

 

Христо ЙОРДАНОВ, “Софийски вестник”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4