Легенда в колоезденето избухна: Провалиха Обиколката на България

Легенда в колоезденето избухна: Провалиха Обиколката на България

Петкратният победител в колоездачната Обиколка на България Ивайло Габровски даде специална пресконференция в Пресклуб „България“, на която изрази своето огорчение, че традиционната надпревара няма да се състои през този сезон.

„Обиколката на България трябваше да се проведе от 2 до 9 септември. В средата на август бе обявено, че Обиколката се отлага за октомври, но не са посочени нито дати, нито градове. За мен обаче Обиколката на България е провалена. Чувал съм, че не са изплатени премиите на  участниците  в последните две Обиколки. Тревожи ме много състоянието на столичния Колодрум, където не е забит един пирон през последните години, а трибуната за публиката е нарязана за скрап. Вече има подписка за ново Общо събрание и избор на ново ръководство на БКС. Апелирам за незабавна оставка на целия Управителен съвет, начело с президента Евгени Димитров и вицепрезидента Тодор Колев. Уставът позволява да се инициира ново Общо събрание още до края на тази година и да се избере ново ръководство”, заключи Ивайло Габровски.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4