Доброславци удари Тигрите, драма на “Витоша къп”

Доброславци удари Тигрите, драма на “Витоша къп”

Неочаквана развръзка в група “Б” на турнира “Витоша къп”! В ранния мач за деня Надежда (Доброславци) надигра с 4:2 опитния отбор на Витоша (Бистрица).

Ж. Живков откри за Тигрите в 15-ата минута, но Е.Атанасов изравни в 43-ата. Секунди преди почивката отново той направи обрата пълен – 2:1!

В 50-ата минута Атанасов оформи своя хеттрик – 3:1. Четвърт час преди края на срещата П. Николов реши всичко, разписвайки се за 4:1.

Ветеранът Георги Пеев оформи крайното 4:2 от дузпа в 80-ата минута.

След тази победа се получи интересна въртележка между три отбора, които си размениха по една победа в директните сблъсъци, а именно:

Железница – Надежда 3:1
Железница – Витоша 2:3
Надежда – Витоша 4:2

С най- добри показатели в тази тройка е отборът на Железница с голова разлика 5:4, след това е Ндежда с голова разлика 5:5 и Витоша – 5:6.

Железница в късния мач размаза аутсайдера Задунайска сич с 10:0 и спечели група “Б”. С хеттрик за победителите се отличиха играещият президент Захари Младенов и таранът Д. Шаламанов, с дубъл се отчете А. Кюмюрджиев, а по веднъж точни бяха В. Колев и А. Кюркчиев.

Домакините ще играят на 19.08. 2018 в полуфиналната фаза. Техен съперник ще бъде победителят от мача Рилец – Обеля, които ще се борят следващата неделя за второто място в група “А”.

Другата полуфинална среща е между отборите на Надежда и Гранит, които дори при загуба в последния си мач срещу Легия ще останат победители в група “А”.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4