ЦСКА -София тренира в Рига пред Гриша Ганчев, легенди и фенове (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА -София тренира в Рига пред Гриша Ганчев, легенди и фенове (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА проведе своята официална тренировка на стадион “Сконто” в Рига, където утре (19 юли) в 19:30 часа ще започне реваншът от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Рига и ЦСКА.

Заниманието беше проследено от Гриша Ганчев и червените легенди Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Пламен Марков, които са с отбора в Рига. Повече от 200 привърженици ще подкрепят ЦСКА по време на важния мач утре, пише cska.bg. Част от тях присъстваха на тренировката и вдъхнаха кураж на футболистите преди двубоя.

Първите 15 минути от заниманието бяха открити за представители на медиите. Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели очакванията си за реванша пред журналистите. Той смята, че ЦСКА ще победи Рига, въпреки че не очаква лесен мач. Специалистът разкри, че Кирил Десподов е напълно възстановен от контузията, заради която не взе участие в първия мач, но не обяви дали той ще попадне в стартовия състав. Ел Маестро сподели, че Николай Бодуров е логичният избор за капитан на ЦСКА и допълни, че футболистите сами са избрали той да носи капитанската лента.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4